Продавець ТОВ "Спецмонтаж-ІФ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Немає відгуків, додати
Проектирование и монтаж климатических системВентиляция

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:30 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (97) 775-48-21
+380 (66) 599-79-05
ТОВ "Спецмонтаж-ІФ"
Кошик

Вентиляція готелю, ресторану

550 000 ₴

  • Послуга
Вентиляція готелю, ресторану
Вентиляція готелю, ресторануПослуга
550 000 ₴
+380 (97) 775-48-21
  • +380 (66) 599-79-05
+380 (97) 775-48-21
  • +380 (66) 599-79-05

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

ОТРИМАННЯ, ВЕНТИЛЯЦІЯ І КОНДІЦІОНОВАНЕ ПОДРЯДУХУ

 

4.5. Розраховану температуру повітря й кратність повітрообміну в приміщеннях треба приймати по табл.8.

4.6. Тепловтрати через зовнішні двері без повітряно-теплових завіс і через завантажувальні люки треба приймати з коефіцієнтом 5.

4.7. Тепловиділення від технологічного обладнання треба визначати з урахуванням коефіцієнтів одночасності роботи та завантаження обладнання, наведених у Застосунки 14.

Тепловиділення в залах треба вживати 100 ккал/год від одного відвідувача (включно з 25 ккал/год прихованого тепла від їжі).

4.8. Системи опалення підприємств громадського харчування, що розміщуються в будівлях іншого призначення або в пристроях, і системи опалення цих будівель, зазвичай, треба проєктувати роздільними (за одного теплоносія та джерела теплопостачання).

4.9. Входи для відвідувачів у підприємствах громадського харчування з кількістю місць у залах 100 і більше в районах із розрахунковою температурою зовнішнього повітря (для проєктування опалення) -15 °C і нижче треба проєктувати з повітряно-тепловими завісами (з забором повітря зазвичай із верхньої зони вестибюля).

4.10. Системи вентиляції підприємств громадського харчування, що розміщуються в будівлях іншого призначення або в пристроях, і системи вентиляції цих будівель треба проєктувати роздільними.

4.11. Системи витяжної вентиляції треба проєктувати роздільними для таких груп приміщень:

а) приміщень для відвідувачів (за винятком убиралень і умивальних), гарячих цехів і мийних;

б) виробничих (за винятком гарячих цехів і мийних), складських (за винятком камер для зберігання овочів, фруктів і харчових відходів) і адміністративних;

в) убиралень, умивальних і душових;

г) охолоджуваних камер для зберігання овочів і фруктів;

д) охолоджуваних камер для зберігання харчових відходів.

Примітка. У підприємствах з обслуговуванням офіціантами системи витяжної вентиляції в приміщеннях для відвідувачів і в приміщеннях гарячих цехів, мийних і роздавальних треба проєктувати роздільними.

4.12. Кількість тепла для підігрівання приточного повітря треба визначати за "параметрами А" для холодного періоду року, повітрообмін — за "параметрами А" для теплого та холодного періодів року.

4.13. Для розрахунку повітрообміну в гарячих цехах і в приміщеннях для випікання кондитерських виробів треба вживати:

- температуру повітря, що видаляється через кільцеві повітроводи, завіси та парасолі над технологічним обладнанням, що виділяє тепло, +42 °C;

- температуру повітря під стелею поза завісою або кільцевим повітроводом +30 °C;

— кількість повітря, що видаляється через кільцеві повітроводи, завіси та парасольки — 65%, а загальнообмінною вентиляцією з верхньої зони — 35% загальної кількості повітря, що видаляється з зазначених приміщень.

Примітка. Кільцеві повітроводи мають бути розмірами в плані на 0,5 м більше розмірів обладнання, що виділяє тепло, мати регульовані витяжні отвори та примикати впритул (без проміжків) до стелі.

4.14. Під час розрахунку повітрообміну в залах треба приймати перевищення припливу над витяжкою в розмірі не менш ніж два обсяги приміщень гарячого цеху та мийних.

У гарячих цехах, у приміщеннях для випікання кондитерських виробів і в мийних витяжках має перевищувати приплив не менш ніж на два обсяги цих приміщень.

У підприємствах із самообслуговуванням треба приймати подавання припливного повітря в гарячий цех у розмірі 65% через зал (додатково до розрахункового припливу в зал) і 35% безпосередньо в цех; видалення повітря з зали та гарячого цеху передбачає через гарячий цех.

У підприємствах з обслуговуванням офіціантами треба приймати подавання приточного повітря в гарячому цеху в розмірі 35% через приміщення роздаваної та 65% безпосередньо в цех; видалення повітря з гарячого цеху та роздаваної — через гарячий цех.

Примітка. Температуру повітря, що видаляється із залів столових, ресторанів і кафе, треба визначати з урахуванням градієнта за висотою.

4.15. Приточне повітря в гарячий цех і в приміщення для випікання кондитерських виробів треба подавати в робочу зону, в інші приміщення — у верхню зону.

 

  Для розрахунку систем вентиляції телефонуйте за номером (097) 775-48-21

 

 

Характеристики
Користувацькі характеристики
Вибір надаваних послугПроектування
Тип систем вентиляції та кондиціонуванняСистеми вентиляції припливні, Системи вентиляції витяжні, Системи вентиляції, припливно-витяжні, Системи охолодження і обігріву
Термін виконання14
Інформація для замовлення
  • Ціна: 550 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner