Продавець ТОВ "Спецмонтаж-ІФ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
Немає відгуків, додати
Проектирование и монтаж климатических системВентиляция

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

ТОВ "Спецмонтаж-ІФ"
+380977754821
+380977754821
+380665997905
  • 1
  • 2
  • 3

Вентиляція готелю, ресторану

  • Послуга

350 000 грн.

+380977754821
  • +380665997905
Вентиляція готелю, ресторану
Вентиляція готелю, ресторануПослуга
350 000 грн.
+380977754821
  • +380665997905

Опис

ОПАЛЕННЯ, ВЕНТИЛЯЦІЯ І КОНДИЦІОНУВАННЯ ПОВІТРЯ

 

4.5. Розрахункову температуру повітря і кратність повітрообміну в приміщеннях слід приймати за табл.8.

4.6. Тепловтрати через зовнішні двері без повітряно-теплових завіс і через завантажувальні люки слід приймати з коефіцієнтом 5.

4.7. Тепловиділення від технологічного обладнання слід визначати з урахуванням коефіцієнтів одночасності роботи і завантаження обладнання, наведених у Додатку 14.

Тепловиділення в залах слід приймати 100 ккал/год від одного відвідувача (включаючи 25 ккал/год прихованого тепла від їжі).

4.8. Системи опалення підприємств громадського харчування, розміщених у будівлях іншого призначення або в прибудовах, і системи опалення цих будинків, як правило, слід проектувати окремими (при одному теплоносії та джерела теплопостачання).

4.9. Входи для відвідувачів на підприємствах громадського харчування з кількістю місць в залах 100 і більше в районах з розрахунковою температурою зовнішнього повітря для проектування опалення) -15°С і нижче слід проектувати з повітряно-тепловими завісами (з забором повітря, як правило, з верхньої зони вестибюля).

4.10. Системи вентиляції підприємств громадського харчування, розміщених у будівлях іншого призначення або в прибудовах, і системи вентиляції цих будинків слід проектувати окремими.

4.11. Системи витяжної вентиляції слід проектувати окремими для наступних груп приміщень:

а) приміщень для відвідувачів (за винятком туалетів та умивальних), гарячих цехів і мийних;

б) виробничих (за винятком гарячих цехів і мийних), складських (за винятком охолоджуваних камер для зберігання овочів, фруктів і харчових відходів) адміністративні;

в) вбиралень, умивальних і душових;

г) охолоджуваних камер для зберігання овочів і фруктів;

д) охолоджуваних камер для зберігання харчових відходів.

Примітка. В підприємствах з обслуговуванням офіціантами системи витяжної вентиляції в приміщеннях для відвідувачів і в приміщеннях гарячих цехів, мийних і роздавальних слід проектувати окремими.

4.12. Кількість тепла для підігріву припливного повітря слід визначати за "параметрами А для холодного періоду року, повітрообмін ― по параметрах А" для теплого і холодного періодів року.

4.13. Для розрахунку повітрообміну в гарячих цехах і в приміщеннях для випічки кондитерських виробів слід приймати:

- температуру повітря, що видаляється через кільцеві повітроводи, завіси і парасольки над технологічним обладнанням, що виділяють тепло, +42 °С;

- температуру повітря під стелею поза завіс або кільцевих повітроводів +30 °С;

- кількість повітря, що видаляється через кільцеві повітроводи, завіси і парасольки ― 65%, а загальнообмінною вентиляцією з верхньої зони ― 35% загальної кількості повітря, що видаляється із зазначених приміщень.

Примітка. Кільцеві повітропроводи повинні бути розмірами в плані на 0,5 м більше розмірів обладнання, що виділяє тепло, мати регульовані витяжні отвори і впритул примикати (без зазорів) до стелі.

4.14. При розрахунку повітрообміну у залах слід приймати перевищення припливу над витяжкою в розмірі не менше двох об'ємів приміщень гарячого цеху і мийних.

В гарячих цехах, приміщеннях для випічки кондитерських виробів і в мийних витяжка повинна перевищувати приплив не менше ніж на два обсягу цих приміщень.

У підприємствах із самообслуговуванням слід приймати подачу припливного повітря в гарячий цех в розмірі 65% через зал (додатково до розрахункового припливу в зал) і 35% безпосередньо в цех; видалення повітря з залу і гарячого цеху передбачати через гарячий цех.

В підприємствах з обслуговуванням офіціантами слід приймати подачу припливного повітря в гарячий цех у розмірі 35% через приміщення роздавальної і 65% безпосередньо в цех; видалення повітря з гарячого цеху і роздавальної ― через гарячий цех.

Примітка. Температуру повітря, що видаляється із залів їдалень, ресторанів і кафе, слід визначати з урахуванням градієнта по висоті.

4.15. Припливне повітря в гарячий цех і приміщення для випічки кондитерських виробів слід подавати в робочу зону, в інші приміщення ― у верхню зону.

 

  Для прорахунку систем вентиляції телефонуйте за номером (097) 775-48-21

 

 

Характеристики

Основні атрибути
Термін виконання14 дн
Вибір надаваних послугПроектування
Тип систем вентиляції та кондиціонуванняСистеми вентиляції припливні, Системи вентиляції витяжні, Системи вентиляції, припливно-витяжні, Системи охолодження і обігріву

Інформація для замовлення

  • Ціна: 350 000 грн.