Продавець ТОВ "Спецмонтаж-ІФ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
Немає відгуків, додати
Проектирование и монтаж климатических системВентиляция

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:30 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (97) 775-48-21
+380 (66) 599-79-05
ТОВ "Спецмонтаж-ІФ"
Кошик

Вентиляція в харчовій промисловості

3 500 000 ₴

  • Послуга
Вентиляція в харчовій промисловості
Вентиляція в харчовій промисловостіПослуга
3 500 000 ₴
+380 (97) 775-48-21
  • +380 (66) 599-79-05
+380 (97) 775-48-21
  • +380 (66) 599-79-05

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

    Вентиляція, кондиціювання та технологія. Економна ефективність систем вентиляції та  кондиціювання


   Завдяки застосуванню систем вентиляції та кондиціонування неабияк поліпшуються умови повітряного середовища у виробничих приміщеннях.
   Може підтримуватися мікроклімат, необхідний відповідно до санітарно-гігієнічних і технологічних вимог. Водночас потрібно уявляти собі можливості систем вентиляції, з огляду на конкретні умови. Технологія та системи вентиляції між собою нерозривно пов'язані. Організація вентиляції у виробничому приміщенні диктується переважно особливо особливостями технологічного процесу, характером, кількістю шкідливих виділень. Розв'язати проблему мікроклімату та чистоти повітря у виробничому приміщенні лише завдяки вдосконаленню систем вентиляції зазвичай неможливо. Вона, зазвичай, може бути розв'язана на основі здійснення комплексу заходів вентиляційного та технологічного характеру.

 

   До останніх належать:

- герметизація технологічного обладнання для ліквідації або в крайньому разі істотного зменшення шкідливих виділень;

- ізоляція поверхонь із високою температурою; заміна сухих процесів мокрими;

- застосування дистанційного керування й автоматики, що виключають безпосередній контакт, що працюють із матеріалами;

- заміна відкритого транспорту матеріалів закритим та ін.

 

   Вентиляційні заходи з кожного харчового виробництва розглядаються нижче. У виробничих приміщеннях насамперед там, де є чималі пиловиділення, необхідно замінити ручне прибирання пилу механізованою вакуумною, зазвичай, за допомогою центрального пилососного встановлення.
   Практично будь-яка зміна технології (заміна обладнання, його модернізація, зміна продуктивності, послідовності перероблення сировини та матеріали, зміна характеристик матеріалів тощо) має тягнути за собою відповідні зміни у системі вентиляції (застосовування нового обладнання, встановлення двигунів іншої потужності, застосування нових місцевих відсмоктувачів, зміна схеми повітророзподілу тощо).
На ряді виробництв застосовується безвідхідна технологія, замкнутий повітряний цикл. За такої організації технологічного процесу шкідливі речовини не надходять у повітря приміщення й на частку вентиляції доводиться лише підтримання оптимальних температурно-вологих умов. В перспективе застосування зазначених вище технологічних процесів розширюватиметься.
   Потрібно зазначити, що в харчовій промисловості спостерігається чималий розрив у рівні стану повітряного середовища на передових підприємствах та на інших виробництвах. Насамперед це говорить про те, що є великі можливості його загального поліпшення.
   Системи вентиляції, а поготів системи кондиціонування повітря, вимагають певних капітальних і експлуатаційних витрат. Найбільш дорогими, природно, є ефективні системи — з автоматичним регулюванням параметрів, що забезпечують глибоке очищення повітря й д. Але ці витрати в порівняно короткий термін (від декількох місяців до декількох років) окупуються, і досягається відчутний економний ефект завдяки зниженню захворюваності робочих, плинності кадрів, збільшенню продуктивності праці, зниженню браку тощо.
   На підприємствах харчової промисловості внаслідок введення в дію систем вентиляції та кондиціонування також може бути отриманий великий економічний ефект, про це свідчить досвід, описаний у літературі [3]. На таких виробництвах і ділянках, як-от розстібка тіста, виробництво шоколаду, карамелі, какао-порошку, у ролерному та ферментаційному цехах чайних фабрик, досягнуто покращення й інтенсифікація технологічного процесу. У разі зберігання картоплі в сховищах втрати знизилися на 9-14%. Під час зберігання харчових товаров — на 0,15-0,45%. У папіросному цеху брак знизився 1,3 рази.
   У харчовій промисловості є великий резерв економії завдяки збереженню та поверненню у виробництво або використанню в інших корисних цілях багатьох тонн сировини та матеріалів, що піддаються розпиленню внаслідок недосконалості технології та недостатньої ефективності пилоуловлювальних апаратів.

 

   Ви можете замовити наші послуги зателефонувавши за номером (097) 775-48-21

 

Характеристики
Користувацькі характеристики
Вибір надаваних послугПроектування
Тип систем вентиляції та кондиціонуванняСистеми зволоження і осушення повітря, Системи вентиляції, припливно-витяжні, Системи охолодження і обігріву
Термін виконання20
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 500 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner